HIERONTA

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut Erottajan hierojakoulusta toukokuussa 2019. Koulutettuna hierojana olen rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteriin terveydenhuollon ammattilaisena.Hieronnan vaikutuksista

Hieronta on oireita lievittävä hoito. Hieronnan yhtenä tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, jotka ovat kiristyneet ja kovettuneet, jolloin ne ovat hapettomassa tilassa ja aineenvaihdunta on hidastunut, minkä seurauksena saattaa tulla särkytiloja.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset. Hieronta rentouttaa lihasta ja tekee siitä elastisemman. Lihaksisto lämpenee sekä aineenvaihdunta vilkastuu ja verenkierto paranee. Rentoutuksen ja stressinpoiston lisäksi, myös arpikudosta on mahdollista pehmentää.

Hieronnalla voidaan mm. nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista sekä edistää vammojen parantumista. Ennaltaehkäiseviä vaikutuksia saavutetaan mm. rasitusvammojen syntymisessä ja lihaksien kiristymisessä. Hieronnalla on mahdollista parantaa myös liikkuvuutta.

Mitä on hyvä tietää ennen hierontaan tuloa?

Ensimmäisellä hieronta käynnillä hierottavan tulee täyttää esitietolomake. Tehokas hieronta saa tuntua, mutta ei saa tehdä liian kipeää.

Missä tilanteessa hieronta ei ole hyväksi?

Hieronta ei sovi esimerkiksi silloin, jos hierottava on kipeä (mm. flunssa, kuume) tai jos hierottavalla on krapula.

HIERONTAPALVELUT


KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on muutakin kuin lihaksia rentouttavaa hierontaa. Suunnittelen jokaisen hoitokerran asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, käyttäen hieronnassa monipuolisesti eri tekniikoita kuten esim. sively, hankaus, pusertelu, ravistelu, mobilisointi ja venytykset.


URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tilanteeseen. Urheiluhieronnan tavoitteena on parantaa laji- ja kilpatuloksia. Hieronnassa otetaan huomioon urheilijan lajivaatimukset, harjoitustilanne, harjoituskausi sekä harjoitusohjelma.


YRITYSHIERONTA

Tarjoan hierontapalveluja myös yrityksille säännölliseen työhyvinvoinnin lisäämiseen tai esimerkiksi Tyky-päiville. Hieronnat toteutetaan yrityksenne tiloissa. Ota yhteyttä ja kysy sopimuksista lisää.


KOTIKÄYNNIT

Tarjoan hierontapalveluita kotikäynteinä, kun hierontakäynti on kestoltaan vähintään 3 h.

PALVELUT

Klassinen hieronta
Urheiluhieronta
Mobilisointi
Fascia käsittely / Gua Sha
Kinesioteippaus

YHTEYSTIEDOT

Tikkurilantie 68 A, 01300 Vantaa

044 578 4578

info@rajukohieronta.fi

Ajanvaraus